چگونه آشپز شویم ؟

برای بهتر شدن آشپزی کد بانو ها

چگونه آشپز شویم ؟

برای بهتر شدن آشپزی کد بانو ها

بهترین روش پخت برای درست کردن “قیقناق” یا خاگینه

مواد لازم برای قیقناق خاگینه

  • تخم مرغ :4 عدد
  • شکر :3 قاشق غذاخوری
  • دارچین :1 قاشق چایخوری
  • آرد :4قاشق غذاخوری
  • گردوی :خرد شده  مقداری
  • پودرهل :مقداری
  •  پودر قند :برای تزیین

قیقناققیقناق 

طرز تهیه قیقناق خاگینه

برای درست کردن این خاگینه  باید  در یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید .بعد به آن به ترتیب آرد ، پودر هل ، شکر و گردوی خرد شده اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا مواد با تخم مرغ ترکیب شوند.

سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.مخلوط آماده شده را دورن تابه بریزید و در آن را ببندید و حرارت زیرش را کم کنید تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند و بپزند.

بعد از اینکه خاگینه پخت آن را در ظرف سروتان بریزید و با پودر قند و دارچین تزیین کنید.

قیقناق

نکات تکمیلی در مورد قیقناق

قیقناق جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
قیقناق را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.