چگونه آشپز شویم ؟

برای بهتر شدن آشپزی کد بانو ها

چگونه آشپز شویم ؟

برای بهتر شدن آشپزی کد بانو ها

طرز تهیه دو غذای محلی(اکبرجوجه و حلیم)+ طرز تهیه دوغ محلی

امروز تصمیم گرفتم دو مدل غذای محبوب و خوشمزه محلی رو بهتون آموزش بدم و سعی کردم در این مقاله به صورت ساده مراحل طرز تهیه اکبر جوجه و طرز تهیه حلیم به شکل روان و واضحتو ضیح داده بشه تا ارحت بتونید در منزل این غذای خوشمزه رو تهیه بفرمایید.

 

ادامه مطلب ...

نحوه ی خشک کردن گوجه فرنگی و کاربرد آن در آشپزی

خشک کردن گوجه در آفتاب

یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.

 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه سه نوع شیرینی خوشمزه


با توجه به درخواست مکرر شما عزیزان  قصد دارم امروز 3 نوع شیرینی خوشمزه(کروسان، کیک یزدی و شیرینی ستاره ای) را به شما آموزش دهم. 

طرز تهیه کروسان گردویی:

مواد لازم برای کروسان گردویی
230 گرم کره
1/2  پیمانه شکر قهوه ای
230 گرم پنیر خامه ای
2 قاشق غذاخوری شکر
2 پیمانه آرد
1 عدد بزرگ تخم مرغ
1 پیمانه گردو
1/2 قاشق چای خوری نمک 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه چند مدل شیرینی مجلسی


با توجه به درخواست مکرر شما دوستان امروز طرز تهیه چند مدل شیرینی مجلسی رو به شما آموزش می دهیم.
در اعیاد و جشن ها شیرینی نارگیلی بسیار دیده می شود ، زیرا بخاطر طعم بی نظیری که دارد این شیرینی نیز در میان دستور تهیه شیرینی های خانگی نیز می درخشد.
شیرینی نارگیلی یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های عید است که هم با فر و هم بدون فر می‌توانید در خانه درست کنید. در این مقاله طرز تهیه یک شیرینی نارگیلی ترد و خوشمزه را در اختیارتان قرار خواهیم داد.
 
ادامه مطلب ...