چگونه آشپز شویم ؟

برای بهتر شدن آشپزی کد بانو ها

چگونه آشپز شویم ؟

برای بهتر شدن آشپزی کد بانو ها

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

مواد لازم:

شیر:دو و نیم پیمانه

خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته:200 گرم

وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری

پودر ژلاتین:یک و نیم قاشق غذاخوری

شکر:یک سوم پیمانه

شکلات تلخ به مقدار مورد علاقه معمولا 100 گرم کافیه

Image result for ‫پاناکوتا شکلاتی‬‎

 

ادامه مطلب ...

بهترین دستور پخت کباب ناب بختیاری

 کباب  بختیاری

سینه مرغ بدون استخوان :۱۵۰ گرم

فیله گوساله یا گوسفند :   ۱۵۰ گرم

فلفل دلمه ای سبز  : ۱عدد کوچک

پیاز :۱عدد متوسط

زعفران دم کرده : ۱ قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه :۱ قاشق سوپخوری

روغن زیتون یا روغن مایع :۲ قاشق

سس سویا :۲ قاشق سوپخوری

کره آب شده یا کره نرم شده :۱قالب ۲۵ گرمی

نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی

Image result for ‫کباب بختیاری‬‎

 

ادامه مطلب ...