چگونه آشپز شویم ؟

برای بهتر شدن آشپزی کد بانو ها

چگونه آشپز شویم ؟

برای بهتر شدن آشپزی کد بانو ها

طرز تهیه خوراک بادمجان

خوراک بادمجان غذایی محبوب و پرطرفدار می باشد که علاوه بر سادگی از طعمی بی نظیر و خوشمزه  ای برخوردار است این غذا برای افرادی که گیاه خوار هستند بسیار مناسب می باشد. بادمجان علاوه بر خوشمزگی و طعم بی نظیرش از خواصی همچون رفع یبوست و سرطان جلوگیری می کند.

درست کردن خوراک بادمجان با دستوری ساده

مواد اولیه برای خوراک بادمجان :

  • بادمجان: یک کیلو
  • فلفل دلمه: ۲ عدد
  • هویج: ۲ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • گوجه: ۳ عدد
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

 

طرز تهیه خوراک بادمجان

دستور تهیه خوراک بادمجان:

پوست بادمجان ها را بگیرید و خرد کنید سپس آن را برای چند دقیقه در آب و نمک بریزید ، سپس آبکش کرده و بگذارید تا آبش برود.

در این میان فلفل دلمه را شسته و خرد کنید ، هویج را نیز بعد از شستن رنده کنید و کنار بگذارید.

حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید ، بادمجان ها را بعد از خشک شدن و قبل از اینکه روغن داغ شود داخل تابه بریزید و سرخ کنید اگر لازم بود روغن اضافه کنید.

بادمجان ها را بعد از سرخ شدن از تابه خارج کرده و پیاز را خرد کرده و در همان روغن تفت دهید، اگر تکه های بادمجان در تابه باقی مانده بود خارج کنید تا نسوزد و اگر لازم بود از یک تابه دیگر استفاده کنید.

بعد از اینکه پیاز سرخ شد نمک و زردچوبه بزنید و تفت دهید ، سپس فلفل و هویج را که از قبل خرد کرده بودید بریزید و به تفت دادن ادامه دهید.

بعد از اینکه فلفل و هویج نرم شدند بادمجان سرخ شده را به تابه افزوده و همه مواد را یک بار دیگر با هم تفت دهید.

در مرحله پایانی گوجه ها را به صورت نگینی درآورید و همراه با فلفل روی موادتان بیفزایید آن گاه به مدت زمان یک ساعت اجازه دهید تا خوراک بادمجانتان آماده شود البته هر ۱۰ الی ۱۵ دقیقه به غذایتان سر بزنید هنگام آماده شدن این غذای لذیذ می توانید آن را با نان یا سبزی میل نمایید. نوش جان

نکات مهم:

  • سعی کنید از بادمجان هایی استفاده کنید که علاوه بر کشیده بودن آن از پوستی سیاه و درخشنده برخوردار باشد.
  • اگر بادمجان ها را در کیسه فریرز بگذارید و آن ها را در یخچال نگهداری کنید برای چند روز خواص خود را از دست نمی دهد.
  • اگر بادمجانی تلخ دارید آنها را پوست و از وسط ریز ریز نمایید و در یک سینی بگذارید و مقداری نمک روی بادمجان ها بریزید و در زیر نور آفتاب قرار دهید سپس بادمجان ها را بشویید و در خوراک بادمجان یا هر نوع غذای دیگری می توانید استفاده نمایید.


گرفتن تلخی بادمجان:

برای گرفتن تلخی بادمجان راه های زیادی است ولی این روشی که در اینجا به آن اشاره میکنیم روش بسیار کاربردی و موثری است.

قبل از اینکه بادمجان ها را سرخ کنید آن ها را پوست گرفته و ورقه ای  برش بزنید و اگر تخم زیادی داشت آن ها را خارج کنید.

سپس روی بادمجان ها نمک بپاشید و آن ها را روی یک دستمال کاغذی داخل یک سینی بچینید و زیر آفتاب بگذارید تا یکی دو ساعت بماند.

بعد از این مدت زمان بادمجان‌ها را فشار دهید تا تلخی آن کاملا گرفته شود، با این روش هم تلخی بادمجان ها از بین رفته و هم اینکه برای سرخ کردن بادمجان ها روغن زیاید مصرف نمیشود.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.