پوست بادمجان ها را بگیرید و خرد کنید سپس آن را برای چند دقیقه در آب و نمک بریزید ، سپس آبکش کرده و بگذارید تا آبش برود.
در این میان فلفل دلمه را شسته و خرد کنید ، هویج را نیز بعد از شستن رنده کنید و کنار بگذارید.
حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید ، بادمجان ها را بعد از خشک شدن و قبل از اینکه روغن داغ شود داخل تابه بریزید و سرخ کنید اگر لازم بود روغن اضافه کنید.
بادمجان ها را بعد از سرخ شدن از تابه خارج کرده و پیاز را خرد کرده و در همان روغن تفت دهید، اگر تکه های بادمجان در تابه باقی مانده بود خارج کنید تا نسوزد و اگر لازم بود از یک تابه دیگر استفاده کنید.
بعد از اینکه پیاز سرخ شد نمک و زردچوبه بزنید و تفت دهید ، سپس فلفل و هویج را که از قبل خرد کرده بودید بریزید و به تفت دادن ادامه دهید.
بعد از اینکه فلفل و هویج نرم شدند بادمجان سرخ شده را به تابه افزوده و همه مواد را یک بار دیگر با هم تفت دهید.
در مرحله پایانی گوجه ها را به صورت نگینی درآورید و همراه با فلفل روی موادتان بیفزایید آن گاه به مدت زمان یک ساعت اجازه دهید تا خوراک بادمجانتان آماده شود البته هر ۱۰ الی ۱۵ دقیقه به غذایتان سر بزنید هنگام آماده شدن این غذای لذیذ می توانید آن را با نان یا سبزی میل نمایید. نوش جان
گرفتن تلخی بادمجان:
برای گرفتن تلخی بادمجان راه های زیادی است ولی این روشی که در اینجا به آن اشاره میکنیم روش بسیار کاربردی و موثری است.
قبل از اینکه بادمجان ها را سرخ کنید آن ها را پوست گرفته و ورقه ای برش بزنید و اگر تخم زیادی داشت آن ها را خارج کنید.
سپس روی بادمجان ها نمک بپاشید و آن ها را روی یک دستمال کاغذی داخل یک سینی بچینید و زیر آفتاب بگذارید تا یکی دو ساعت بماند.
بعد از این مدت زمان بادمجانها را فشار دهید تا تلخی آن کاملا گرفته شود، با این روش هم تلخی بادمجان ها از بین رفته و هم اینکه برای سرخ کردن بادمجان ها روغن زیاید مصرف نمیشود.