چگونه آشپز شویم ؟

برای بهتر شدن آشپزی کد بانو ها

چگونه آشپز شویم ؟

برای بهتر شدن آشپزی کد بانو ها

طرز تهیه کیک شکلاتی موزی

کیک شکلاتی موزی یکی از انواع  کیک های خوشمزه با بافتی نرم و لطیف است که برای مهمانی ها و مجالس بسیار مناسب میباشد. 

کیک شکلاتی موزی

مواد لازم  برای تهیه کیک شکلاتی موزی :

  • آرد: 245 گرم
  • کاکائو: 75 گرم
  • بیکینگ پودر: 1 و2/1قاشق چایخوری
  • شکر :400 گرم
  • جوش شیرین: 1 و 2/1 قاشق چایخوری
  • نمک: 2/1 قاشق چایخوری
  •  موز پوره شده: 1 پیمانه
  • آب گرم: 240 گرم
  • شیر: 120 گرم
  • روغن مایع: 120 گرم
  • وانیل
 
ادامه مطلب ...

طرز تهیه خورش باقلا سبز با شوید

خورش باقلا سبز یکی از خورش های خوش طعم و پر خواص گیلانی است که با باقلا، گوشت و شوید تهیه میشود این خورش علاوه بر طعم و عطر بی نظیری که دارد از خواص بسیار زیادی هم برخوردار است که در ادامه به آن میپردازیم.

طرز تهیه خورش باقلا سبز,پخت خورش باقالا سبز,خورشت باقالی و خورشت باقلا سبز


مواد لازم خورش باقلا سبز:

  • گوشت لخم:  نیم کیلوگرم
  • باقلای بدون پوست: یک کیلوگرم
  • پودر زعفران:  یک چهارم قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل :  به میزان لازم
  • زردچوبه:  یک قاشق چایخوری
  •  شوید تازه:  نیم کیلوگرم
  • پیاز :  یک عدد
  • سیر:  4 حبه
  • تخم مرغ: در صورت تمایل 2 عدد

ادامه مطلب ...

طرز تهیه لواشک هلو

لواشک از تنقلات مورد علاقه و پرطرفدار بسیاری از ماست و ما را به یاد دوران کودکی‌مان می‌اندازد. زمانی که والدین‌مان به ما سفارش می‌کردند بهتر است لواشک‌های باز از بیرون نخریم چون بهداشتی نیستند و اغلب مادربزرگها یا مادرانمان دست به‌کار می‌شدند و خودشان در خانه برایمان لواشک درست می‌کردند. تابستان بهترین فصل برای درست کردن لواشک خانگی است چرا که هم میوه‌های متنوع وجود دارد و هم گرما و نور آفتاب کمک می‌کند برای آماده شدن آن‌ها زیاد انتظار نکشیم.
هلو یکی از میوه‌های خوش‌عطر و طعم تابستانی است که گزینه مناسبی برای تهیه یک لواشک با طعم ملس است، در ادامه با ما همراه شوید تا طرز تهیه لواشک هلو را یاد بگیرید.
می‌توانید اگر مایل بودید آن را به همراه شلیل وزردآلو درست کنید تا لواشک مخلوط با طعم هیجان‌انگیزتر داشته باشید.

Image result for ‫لواشک‬‎

  ادامه مطلب ...

طرز تهیه فالوده شیرازی

Image result for ‫طرز تهیه فالوده شیرازی برنج‬‎


فالوده یکی از دسرهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که اصالت آنرا متعلق به شهرهایی مثل شیراز و کرمان می دانند. فالوده به صورت تنها یا با بستنی سنتی سرو می شود و با انواع چاشنی ها مثل آب لیمو ترش ، شربت آلبالو و … سرو می شود.

 
ادامه مطلب ...

بفرمایید سالاد الویه سالم

الویه
سالاد الویه که گاه به عنوان سالاد کنار غذا مصرف می‌شود، غذایی کامل با پایه تخم‌مرغ و سیب‌زمینی می‌باشد که باید به عنوان غذای اصلی و به مقدار کم میل شود. اگرچه بسیاری از افراد به این غذا مرغ اضافه می‌کنند، اما بدون آن هم غذایی کامل برای بچه‌های در سنین رشد محسوب می‌شود که رعایت نکاتی کوچک می‌تواند آن را به غذایی سالم تبدیل کند.
 
ادامه مطلب ...