برای بهتر شدن آشپزی کد بانو ها
برای بهتر شدن آشپزی کد بانو ها
مواد لازم:
بادمجان متوسط: ۲عدد
فلفل کاپی ۳عددگوجه فرنگی گوشتی ۳عددروغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوریپیاز سفید: ۱ عدد بزرگسیر: ۳ حبهگوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرمگوجه فرنگی: ۱ عدد بزرگرب گوجه فرنگی ۴قاشق غذاخوریفلفل سبز تند: ۲ عدد متوسطجعفری: یک کف دستنمک: ۱ قاشق چایخوریفلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری مواد لازم برای تهیه سس:رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوریسس فلفل: ۱ قاشق مرباخوریآب جوش: ۱ لیوان
بادمجان ها رو پوست بگیرین برای این که بادمجانها سیاه نشوند و طعم خود را از دست ندهند و کمتر روغن بگیرن ، نمک بزنید پس از ۲۰دقیقه آب کشی کنید خشک کنید و سرخ کنیدفلفل ها رو به برش طولی بدین ۳دقیقه داخل آب جوش بندازین و سریع خارج کنید تا نرم بشه و حین کار پاره نشهسر گوجه فرنگی رو بردارین داخلش رو خالی کنیبن کنار بزارینگوجه فرنگی را پوست بگیرید و به شکل مربع خرد کنید. فلفلها را از وسط دو نیم کنید، تخمهای آن را خارج کرده و سپس خرد کنید.روغن زیتون را داخل یک ماهیتابه گرم کنید و سیر و پیاز را تا جایی که رنگشون کمی عوض بشه داخل آن تفت دهید.گوشت چرخ کرده را به سیر و پیاز اضافه کنید و تا جایی که آبش گرفته شود تفت بدید.در حالی که گوشت را داخل تابه تفت می دین ، گوجه فرنگی پوست گرفته ی خرد شده و فلفل سبز را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و حسابی تفت بدین تا آبش کاملا جمع بشهرب را هم حسابی تفت بدین تا رنگش باز شه .با کمی آب جوش اجازه بدین یه قل بزنهمواد را از روی اجاق بردارید و جعفری رااضافه و با مواد مخلوط کنید. بادمجانهای سرخ شده فلفل های کاپی و گوجه فرنگی ها رو روی سینی بزارید، به کمک قاشق کمی باز کنید و مواد را تا جایی که میتونید داخل آنها رو پر کنیدبرای سس این غذا کافیه رب گوجه فرنگی نمک و فلفل و سس فلفل رو تفت بدین به همراه آب جوش روی ابن سبزیجات بریزن.روی اون رو با فویل بپوشونیناین سبزیجات شکم پر رو توی فر که با دمای ۱۷۰ درجه گرم شده به مدت ۲۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدینمنبع: اینستاگرام