ته چین یک غذای بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که در سرتاسر دنیا این غذا به اسم ایرانی ها شناخته می شود و به آن کیک برنج ایرانی نیز گفته می شود.در این مطلب به طور مختصر علت وا رفتن و شل شدن ته چین توضیح داده خواهد شد پس با آشپزی همراه باشید.
طرز تهیه دمنوش لیموعمانی
دمنوش اگر به خوبی تهیه شود می تواند افسردگی و استرس را درمان کند و در این میان دمنوش لیمو عمانی بسیار خوشمزه و پر خاصیت هست.و غالبا پزشکان برای تقویت سیستم ایمنی بدن انواع دمنوش و معجون را توصیه می کنند.
مواد لازم حلوای زنجبیلی
روغن جامد:نصف پیمانهکره:100 گرمآرد سفید:دو پیمانهآرد برنج:نصف پیمانهپودر قند:دو پیمانهپودر زنجبیل:یک قاشق غذاخوریپودر هل سبز:یک قاشق مرباخوریپودر پسته:به میزان لازمدستور تهیه حلوای زنجبیلی
روغن و کره را داخل ماهیتابه ای مناسب بریزید و روی حرارت مستقیم قرار دهید، وقتی که آب شد، آرد سفید را افزوده و تقریبا حدود 10دقیقه با حرارت ملایم تفت داده، سپس آرد برنج را هم افزوده و مقداری تفت می دهیم.البته باید دقت داشته باشیم که رنگ حلوا نباید قهوه ای شود. وقتی که آرد آماده شد، از روی حرارت برداشته پودر قند، پودر زنجبیل و هل را به آن اضافه می کنیم.حلوای آماده شده را در ظرف گود مناسبی ریخته و روی آن را صاف کرده، سپس با پودر قند و پودر پسته تزیین می کنیم. بعد از سرد شدن نیز حلوا را برش زده و سرو می کنیم.منبع : mazeplus1