چگونه آشپز شویم ؟

برای بهتر شدن آشپزی کد بانو ها

چگونه آشپز شویم ؟

برای بهتر شدن آشپزی کد بانو ها

بهترین غذاهای فرانسوی

انواع غذاهای فرانسوی:

اگر در پایتخت فرانسه یعنی پاریس باشید، می بینید که غذاهای دریایی مانند صدف و حلزون طرفداران زیادی دارند اما در جنوب فرانسه به دلیل رواج کشاورزی، علاقه به سبزی ها، میوه ها و به خصوص سیب زمینی بیشتر است و اهالی بخش بزرگی از این کشور نیز به غذاهای گوشتی گرایش دارند. فرهنگ غذایی در فرانسه بسیار جالب است.

  ادامه مطلب ...

علت “وا رفتن ته چین” چیست + راه حل ویژه

دلایل خراب شدن ته چین مرغ و ته چین گوشت خانگی:

  ته چین یک غذای بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که در سرتاسر دنیا این غذا به اسم ایرانی ها شناخته می شود و به آن کیک برنج ایرانی نیز گفته می شود.در این مطلب به طور مختصر علت وا رفتن و شل شدن ته چین توضیح داده خواهد شد پس با آشپزی همراه باشید.

وا رفتن ته چین

وا رفتن ته چین

  ادامه مطلب ...

طرز تهیه دمنوش لیمو عمانی خانگی

طرز تهیه دمنوش لیموعمانی 

دمنوش اگر به خوبی تهیه شود می تواند افسردگی و استرس را درمان کند و در این میان دمنوش لیمو عمانی بسیار خوشمزه و پر خاصیت هست.و غالبا پزشکان برای تقویت سیستم ایمنی بدن انواع دمنوش و معجون را توصیه می کنند.


 
ادامه مطلب ...

طرز تهیه خوراک لوبیا عروس

مواد لازم خوراک لوبیا عروس
لوبیا عروس
سیب زمینی سرخ شده
هویج سرخ شده 
قارچ سرخ شده
آب مرغ فلفل دلمه ای خرد شده
گوجه ی رنده شده 
نمک
فلفل
 
ادامه مطلب ...

طرز تهیه حلوای زنجبیلی

دستور تهیه حلوا زنجبیلی خانگی :

یکی از دسر هایی که در مراسم های مختلف مانند عزا و ایام محرم به صورت نذری پخش می شود حلوا است و اگر به مواد تند علاقه دارید حتما حلوای زنجبیلی را تهیه کنید و از مزه آن لذت ببرید پس با وبلاگ مزه پلاس همراه باشید.

حلوای زنجبیلی 

مواد لازم حلوای زنجبیلی

روغن جامد:نصف پیمانه
کره:100 گرم
آرد سفید:دو پیمانه
آرد برنج:نصف پیمانه
پودر قند:دو پیمانه
پودر زنجبیل:یک قاشق غذاخوری
پودر هل سبز:یک قاشق مرباخوری
پودر پسته:به میزان لازم

دستور تهیه حلوای زنجبیلی


روغن و کره را داخل ماهیتابه ای مناسب بریزید و روی حرارت مستقیم قرار دهید، وقتی که آب شد، آرد سفید را افزوده و تقریبا حدود 10دقیقه با حرارت ملایم تفت داده، سپس آرد برنج را هم افزوده و مقداری تفت می دهیم.

البته باید دقت داشته باشیم که رنگ حلوا نباید قهوه ای شود. وقتی که آرد آماده شد، از روی حرارت برداشته پودر قند، پودر زنجبیل و هل را به آن اضافه می کنیم.

حلوای آماده شده را در ظرف گود مناسبی ریخته و روی آن را صاف کرده، سپس با پودر قند و پودر پسته تزیین می کنیم. بعد از سرد شدن نیز حلوا را برش زده و سرو می کنیم. 
منبع : mazeplus1