برای داشتن یک لازانیای خوب، چند نکته را پیشنهاد میکنم که مطمئناً با رعایت نکات زیر، یک لازانیای درجه یک خواهید داشت.
۱ – میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است )
۲ – مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل ترکیب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.
پپرونی به معنی فلفلی می باشد و دلیل نامگذاری این پیتزا به این نام به دلیل استفاده از سوسیس پپرونی در این پیتزا است.پیتزا پپرونی جزء پیتزاهای ایتالیایی است و به مانند سایر پیتزاها در تمام نقاط دنیا تهیه می شود ولی در بعضی مواقع از سوسیس معمولی و مقدار زیادی فلفل استفاده می کنند.
حفظ استحکام و سلامت استخوانها و دندانها، درمان یبوست (Constipation)، رفع چاقی، پیشگیری از بروز سرطان روده و بیماریهای قلبی عروقی از خواص نان سبوس دار است نان سبوس دار نانی است تهیه شده از آرد سبوس دار که پس از فرآیند تخمیر اسیدفیتیک آن تخریب و کلیـه املاح و ویتامینهای مغذی موجود در آن آزاد و جذب بدن میگردد. انواع نان سبوس د. ار شامل نان سبوس گندم و نام جو سبوس دار میباشد که هریک خواص مختص به خود را برای سلامت بدن دارا میباشند