چگونه آشپز شویم ؟

برای بهتر شدن آشپزی کد بانو ها

چگونه آشپز شویم ؟

برای بهتر شدن آشپزی کد بانو ها

طرز تهیه حلوای اوماج

حلوای اوماج یکی از حلواهای سنتی شهر اردبیل است که با روشی متفاوت از سایر حلواها درست میشود. شما میتوانید این حلوا را به راحتی در خانه درست کنید فقط برای این کار باید مراحل تهیه آن را مو به مو به انجام دهید و به نکات و ریزه کاری ها توجه کنید.


مواد لازم حلوای اوماج:

  • آرد گندم الک شده : یک لیوان
  • شکر : یک لیوان
  • شیر : یک فنجان
  • آب : یک لیوان سر خالی
  • گلاب : 1/3 لیوان
  • زعفران دم کرده : یک قاشق غذاخوری
  • روغن مایع : نصف لیوان
  • زرد چوبه : یک قاشق چایخوری

ادامه مطلب ...

طرز تهیه “کوکو سیب زمینی” سریع و ساده

مواد لازم کوکو سیب زمینی

  • سیب زمینی:یک کیلو
  • تخم مرغ : 4 تا 5 عدد
  • پکینگ پودر یا جوش شیرین : یک قاشق مرباخوری سرخالی
  • نمک و فلفل : به مقدار کافی


ادامه مطلب ...

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه با روش خانگی بی نظیر

نان خامه ای

نان خامه ای یکی از شیرینی های تر پر طرفدار و خوشمزه است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای نان خامه ای

کره 50 گرم

شکر 1/2 قاشق چایخوری

آب 200 میلی لیتر

آرد 125 گرم

تخم مرغ 4 عدد

بیکینک پودر 1/8 قاشق چایخوری

وانیل 1/8 قاشق چایخوری

خامه قنادی 300 گرم

  ادامه مطلب ...

دستور تهیه انواع مربای تابستونی

مربا یا لیچار یا رچل یا ریچل از پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی استفاده کرد

انواع مربّا

مربّا دارای انواع زیر است:

 مربای آلبالو

ژله بدون گوشت میوه و کاملاً صاف شده‌ است.

کمپوت از اجزای درشت میوه درست می‌شود.

مارمالاد از میوه و پوست له شده درست می‌شود.

چگونه یک مربا آلبالو  بدون شکرک و کپک درست کنیم؟

مربای آلبالو یکی از محبوب ترین انواع مرباهاست که در وعده صبحانه بسیار مصرف میشود و حتی و در برخی شهرها با برخی غذاها خورده می شود. برای درست کردن مربای آلبالوی خوش رنگ و خوشمزه فقط کافیست دستور تهیه زیر رو دنبال کنید.

ادامه مطلب ...