نان خامه ای یکی از شیرینی های تر پر طرفدار و خوشمزه است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای نان خامه ای
کره 50 گرم
شکر 1/2 قاشق چایخوری
آب 200 میلی لیتر
آرد 125 گرم
تخم مرغ 4 عدد
بیکینک پودر 1/8 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
خامه قنادی 300 گرم
مربا یا لیچار یا رچل یا ریچل از پختن میوه با شکر به دست میآید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری میشود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی میماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم میتوان به عنوان افزودنی استفاده کرد
انواع مربّا
مربّا دارای انواع زیر است:
ژله بدون گوشت میوه و کاملاً صاف شده است.
کمپوت از اجزای درشت میوه درست میشود.
مارمالاد از میوه و پوست له شده درست میشود.
مربای آلبالو یکی از محبوب ترین انواع مرباهاست که در وعده صبحانه بسیار مصرف میشود و حتی و در برخی شهرها با برخی غذاها خورده می شود. برای درست کردن مربای آلبالوی خوش رنگ و خوشمزه فقط کافیست دستور تهیه زیر رو دنبال کنید.
ادامه مطلب ...