دستور تهیه حلوا زنجبیلی خانگی :
یکی از دسر هایی که در مراسم های مختلف مانند عزا و ایام محرم به صورت نذری پخش می شود حلوا است و اگر به مواد تند علاقه دارید حتما حلوای زنجبیلی را تهیه کنید و از مزه آن لذت ببرید پس با
وبلاگ مزه پلاس همراه باشید.
مواد لازم حلوای زنجبیلی
روغن جامد:نصف پیمانه
کره:100 گرم
آرد سفید:دو پیمانه
آرد برنج:نصف پیمانه
پودر قند:دو پیمانه
پودر زنجبیل:یک قاشق غذاخوری
پودر هل سبز:یک قاشق مرباخوری
پودر پسته:به میزان لازم
دستور تهیه حلوای زنجبیلی
روغن و کره را داخل ماهیتابه ای مناسب بریزید و روی حرارت مستقیم قرار دهید، وقتی که آب شد، آرد سفید را افزوده و تقریبا حدود 10دقیقه با حرارت ملایم تفت داده، سپس آرد برنج را هم افزوده و مقداری تفت می دهیم.
البته باید دقت داشته باشیم که رنگ حلوا نباید قهوه ای شود. وقتی که آرد آماده شد، از روی حرارت برداشته پودر قند، پودر زنجبیل و هل را به آن اضافه می کنیم.
حلوای آماده شده را در ظرف گود مناسبی ریخته و روی آن را صاف کرده، سپس با پودر قند و پودر پسته تزیین می کنیم. بعد از سرد شدن نیز حلوا را برش زده و سرو می کنیم.