بی شک یکی از محبوب ترین انواع مرباهای تابستانی مربای آلبالو است که به راحتی در تمام روزهای سال در دسترس است و در وعده صبحانه و در برخی شهرها با برخی غذاها مصرف می شود.
میوه ی آلبالو به دلیل طبع سردی که دارد در تابستان مصرف میشود به همین دلیل مصرف مربای آن هم به در فصول گرم پیشنهاد میشود.
اگر در مربای آلبالو بجای شکر از عسل استفاده کنید دارای خواص دارویی بسیار نیز می شود.
اگر مربای آلبالو را در شرایط مناسب نگهداری کنید به راحتی میتوانید در فصل های دیگر نیز استفاده کنید.
درست کردن مربای آلبالو نسبت به مرباهای دیگر کمی مشکل تر و زمان برتر است اما طعم و عطر فوق العاده آن ارزش صرف کردن وقت و انرژی را دارد.
موادی مورد نیاز برای تهیه مربای آلبالو قطعا آلبالو و شکر است که باید در مقدار آن دقت کرد ، یعنی به اضای یک کیلو آلبالو بهتر است که از یک و نیم کیلو گرم شکر و یک قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید. البته برای طعم و بوی خوب آن میتوان از مقدار کمی وانیل هم استفاده کنید.