طرز تهیه تارت میوه ای:
برای درست کردن این تارت میوه ای ابتدا آرد را الک کرده و در کاسه ای بریزید، سپس کره سرد را خرد کرده و با آرد مخلوط کنید.
در ادامه زرده تخم مرغ ، وانیل و پودر قند را افزوده و در حدی که خمیری نرم درست شود ورز دهید اگر دیدید خمیر خشک است کمی آب سرد اضافه کنید.
حالا خمیر را در یک کیسه فریزر قرار داده و برای 30 دقیقه در یخچال بگذارید بماند، بعد از سپری شدن زمان ذکر شده خمیر را از یخچال بیرون آورده و داخل قالب تارت باز کنید سپس روی آن را با کمک یک چنگال سوراخ سوراخ کنید.
قالب را در فر قرار داده و خمیر را برای 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید تا زمانی که خمیر تارت طلایی شود. بعد از اینکه تارت ها طلایی شدند آن ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شوند سپس از قالب خارج کنید.
ژله مغزی مورد نظر رو داخل قیف ریخته و روی تارتمون می ریزیم .بعد روی هر کدوم از تارتها یه تیکه کیوی می ذاریم.به همین روش می تونید از انواع دیگه اون در تارت استفاده کنید .
برای اینکه میوه تون براق شده و پلاسیده نشه می تونید از براق کننده ساده استفاده کنید بدین ترتیب که مقداری آب بهش اضافه کنید تا کمی رقیق بشه بعد روی میوه ها بریزید.
و در آخر شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و طرحهای مورد نظرتون رو روی یه کاغذ روغنی بکشید . بعد به مدت 5 دقیقه داخل فریزر بذارید تا خودشون رو بگیرند.