لوبیا پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که اغلب با گوشت قرمز تهیه میشود اما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه لوبیا پلو را با مرغ آموزش دهیم که خیلی خوشمزه و لذیذ است.
ابتدا مرغ را که بهتر است از قسمت سینه آن باشد تکه کرده و با مقداری آب و نمک بپزید خرد کردن مرغ باعث میشود تا زودتر بپزد.
در این میان پیاز را پوست گرفته و خرد کنید ، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید سپس پیاز را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی شود نمک و زردچوبه را بریزید و مجدد تفت دهید.
در ادامه رب را نیز افزوده و کمی تفت دهید تا رنگ داده و بوی خامی آن برود، سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید و در این مرحله به مواد اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا کمی سرخ شود.
لوبیا را از قبل با مقداری آب و نمک بپزید و در این مرحله به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا سیب زمینی ۲ تا ۳ دقیقه تفت بخورد سپس لوبیا سبز بخار پز شده را نیز به مواد قبلی بیافزایید. چند دقیقه منتظر بمانید.
در بخش بعدی مرغ های ریش ریش شده را به همراه نمک و دارچین و فلفل و آویشن و آب لیمو و نصف لیوان آب به مواد لوبیا پلو بیافزایید. اکنون باید در تابه را به مدت ۱۰ دقیقه ببندید و منتظر بمانید.
در مرحله بعدی طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت مرغ، در درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید برنج را در درون قابلمه بریزید و سپس بعد از اینکه برنج مقداری نرم شود آن را آبکش کنید.
در قابلمه ابتدا ته دیگ را بگذارید. سپس یک لایه برنج و یک لایه موادگوشتی را بریزید. دوباره یک لایه برنج بریزید و پس از ان یک لایه از مواد گوشتی رابریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد.
خواص لوبیا سبز: