در این میان سیر ها را پوست گرفته و خرد کنید، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن زیتون بریزید و سیرها را با روغن تفت دهید.
حالا اسفناج را بریزید و بعد از کمی تفت دادن نمک بپاشید و هم بزنید ، سپس مواد را به یک کاسه ی بزرگ انتقال دهید و پنیر فتا را به آن اضافه کنید.
مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود، بعد از اینکه مواد آماده شده آن را بر روی خمیرتان بریزید و به خوبی پخش کنید، سپس به وسیله ی چاقوی خمیر را برش دهید، حواستان باشد که طول هر تکه از خمیر باید به اندازه ای باشد که دو بار بتوان آن را رول کرد.
بار اول که رول را پیچیدید، با مخلوط تخم مرغ و شیر روی آن بکشید، سپس یک بار دیگر خمیر را رول کنید و روی شکل نهایی آن نیز بار دیگر از مخلوط تخم مرغ استفاده کنید.
در صورت تمایل در این مرحله کمی کنجد روی رولت ها بپاشید و داخل سینی فری که از قبل چرب شده بچینید. رولت ها را برای 20 الی 25 دقیقه بپزید تا زمانی که رنگ رولت ها به قهوه ای طلایی تغییر کند.
خواص اسفناج: